Tuesday, October 13, 2020

Avoin kuntavaaliehdokas ja kuntavaaliehdokaskysymys: Miksi Seppo Lehto yleishumaanina kuntavaaliehdokkaana ei ole PS-kuntavaaliehdokkaana?


Avoin kuntavaaliehdokas Tampere- ja kuntavaaliehdokaskysymys PS:ssä vaikuttaville ja perussuomalaisia äänestäville: Miksi Seppo Lehto yleishumaanina kuntavaaliehdokkaana ei ole PS-kuntavaaliehdokkaana? Tätä on minulta kysytty monta kertaa. En voi itse asiaan vaikuttaa, joten kysykää suoraan asioista päättäviltä ja ihmetelkää itse ps-Tampere selkärangattomuutta tässä asiassa.

Onhan yleisesti tunnettua että tamperelaiset ovat melko tuppisuita, töksähtelviä, sekä valtuustossa että eduskunnassa, siksi tarvittaisiin avoimpaa keskustelukulttuuria kannattavaa Seppo Lehto vahvistamaan ps-tampere uskottavuutta?

Tällä hetkellä Seppo Lehto näyttäisi olevan omalla listallaan kuntavaaliehdokkaana 2021 Tampereella https://tampere-sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/ ja haalivan yhteislistalaisia, jotta samoinajattelevia rohkelikkoja olisi ihan oikeasti vaikuttamassa nykyisten poliitisesti hymistelijöiden ja kakkahousujen sijaan.

Mikään muu ei asiaa järjellä selitä muu kuin se, että ps-puolueessa on liikaa ryssäläisiä neuvostoajan loisia, jotka pyrkivät estämään aluepalautusten, Nato-jäsenyyden esiinnoston voimakkaammin esiin kuten Seppo Lehto tekee ja tekisi myös PS:n virallisena edustajana kaikilla foorumeilla.
Yhteiskuntarauhaamme sekä elintasoamme, sekä ekologista käyttöympäristöämme koskevissa asioissa esim islamin ja matuinvaasion vaarojen torjunnan suhteen Seppo Lehto, Jussi Halla-aho, sekä liki kaikki ps-edustajat ovat toki samaa mieltä:


"Etnonationalismi"-termiä on suotta pyritty leimaamaan muuksi kuin jokaisen kansakunnan oikeudeksi selvitä omana kansakuntanaan. Siksi on hyvä että mm: Kansallismielisten Liittouma https://kansallismielisten-liittouma.blogspot.com on aloittanut toimintansa mm Tuukka Kuru, Terhi Kiemunki ja Tero Ala-Tuuhonen etc.

Ohessa kuva Kansallismielisen Liittouman järjestämästä Kukkaisvirta tapahtumasta 16.8.2020 Turussa Puutorilta Aurajoelle. Kuvassa Seppo Lehto ja Tuukka Kuru:

Ohessa alla tamperelainen aito humoristi ja yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto erään ps:ssä vaikuttavan kuvaamana itäeuroopan mustalaisena Mukkulan kartanon mailla Lahdessa 2011 syksyllä

Kun katsoo google-kuvahaulla: "perussuomalaiset kuntavaaliehdokas tampere", niin saattaisi luulla, että Seppo Lehto Huk, poliikan suunnannäyttäjä jo liki 40 vuoden ajalta olisi erittäin sopiva joukkoon tuomaan yhteiskunnallista sanomaa monipuolisena poliitiikan historian ja yleistietonsa takia?

Sanasta miestä sarvesta härkää, pitäisi ps:n päästä eroon demarien ja kokkarien liehittelystään ja päästää "Peto irti";) kansakuntamme hyväksi hyvässä seurassa missä vihdoinkin avoimesti edetään niin ettei lähdetä mukaan komu- ja sorosrahoin toimivien vastustajien leimauskampanjoihin?

Seppo Lehto avoimesti avoin kuntavaaliehdokas Tampereen kuntavaaleissa 2021
https://Kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com omalla listallaan yhteislistalaisia haalien. Avoin aina hyville ehdotuksille kuntavaaliyhteistyönkin suhteen.

------------------------------------------------------------------------------------
Se mitä pidetään "peiton alla" on monasti totuus matuinvaasiosta Siksi km-tahoja valtuustoihin peittelijöiden sijaan https://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com Seppo Lehto avoimesti valkoisen tulevaisuuden asialla
----------------
---------
-----

No comments:

Post a Comment